2011. május 26., csütörtök

Szimultán

Van az úgy, hogy dolgozom 1-2-3... (mikor melyikhez van kedvem) munkán, de valakitől kapok egy inspirációt, esetleg jön egy ihlet, egy ötlet, vagy motiváció és elő kell vennem a tűim, az áhított fonalat és... (nehogy elfelejtsem mit is akarok) "gőzerővel" belekezdek egy újabba. :)


- Igaza van Zitának, a lánykámnak, amikor azt mondja: "Anyu, te annyi mindent akarsz csinálni, hogy ahhoz kevés egy élet."  Hmmm, annyi baj legyen, majd legfeljebb visszajövök! :))) - 
Most kb. ennyi a folyamatban lévő "alkotás":


2 babatakaró, 5 kendő, Zitácskám pulóvere, egy horgolt-, "irattartós" táska (az utóbbit már csak bélelni kell) és...  az aktualitás híján félbemaradt téli pulcsikat, zoknikat, sapkákat és kesztyűket nem is mutatom. :)
Most azon leszek, hogy legalább ezt a 8-at mielőbb befejezzem, blokkoljam és... majd mutassam, hogy hozzákezdhessek a tervezett varrásokhoz, fonal-festésekhez, fonás-tanuláshoz. Jaaaa, ... hogy a megélhetést biztosító /?/ főállásom, a kertrendezést és a soros befőzéseket ne is említsem. :)
De, mindezek előtt legfontosabb a CSALÁDOM! Ha hívnak, ha szükségük van rám, akkor ŐK AZ ELSŐK!!!

7 megjegyzés:

 1. Szép termés! Egy kis alkotókedvért nem kell a szomszédba menni, ugye? ;)

  VálaszTörlés
 2. Elképesztő sokminden és kreatívitás!! Csak ámulok és bámulok!! Én ehhez képest sehol.. csak lélekben.. De lélekben valahogy találkozunk..

  VálaszTörlés
 3. Zsóka,
  ez csak a rendetlenségem nyoma. :)
  Mogyoró,
  igen, igen "lélekben valahogy találkozunk"... és ez jó érzéssel tölt el. :)

  VálaszTörlés
 4. Én is szeretek egyszerre többfélét kötni, fő a változatosság, ugye? :)
  Nagyon tetszenek a színei annak a kékes-zöldesnek, és a kétféle zöldnek. Csak nem saját festés?

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm Irenka, feloldoztál! :)))
  A sötétzöld kivételével, saját festés a málnás, az almazöldes és az általam (is) leginkább imádott kékes-zöldes gyapjú is.
  - Nagyon szeretek, ill. szeretnék festeni és bízom benne, hogy ezen a nyáron is lesz módom rá. -

  VálaszTörlés